U13 se konfrontovala první kolo se Slováckem.

FŠ – Slovácko 4:20 (2:3, 1:7, 1:10)

Střelci: 3x Zimmermann, 1x Štork

Zápas bych rozebral na třetiny, kdy v první třetině jsme byli Slovácku vyrovnaným soupeřem, presingem a důrazným napadáním jsme získávali míče a chvílemi jsme soupeře dokázali i zatlačit.

Ve druhé třetině nás už soupeř začínal přehrávat, z mého pohledu to bylo ze dvou důvodů. Naše rozehrávka byla stále stejná a nebyli jsme schopni během celého zápasu kreativně vymyslet jinou. Soupeř ji přečetl a zatlačil na nás a měli jsme velký problém se dostat od naší brány, Scházela nám hodně odvaha chtít míč od brankáře a taky oproti první třetině už jsme nebyli tolik odvážní v 1 v 1.

Ve třetí třetině už docházely síly a soupeř potrestal každou možnost, když jsme se nestihli vrátit, měli jsme spoustu protiútoků, bohužel jsme velice špatně řešili situace 3:2, 2:1, 4:2, 4:1.

Za co bychom se měli pochválit:
Bojovnost, důraz v soubojích, přepínání do obrany, situace 1v1, podpora obránců do útoku, přebírání a obsazování hráčů, napadání

Co musíme zlepšit:
Zvětšování a zmenšování hřiště podle situace, aktivitu a odvahu chtít míč, aby jsme měli dostatek možností, řešení situací před soupeřovou brankou, rozehrávku od brankáře.

Hodnotil: R. Fišer